Kamado proizvodi

Kamado Madness Midi 21″ – pravi roštilj za vrt i terasu

Roštilj idealan za vrt ili terasu. Ovisno o budgetu odaberite osnovni ili max set model koji dolazi s s pregrštom dodatne opreme, a lako se iz roštilja pretvara i u krušnu ili pizza peć.

Tehničke specifikacije

  • Bočne police i ručke od bambusa
  • Stalak uključujući kotače
  • Termometar na poklopcu
  • Zračni otvor u lijevanom željezu
  • Donji ventil od nehrđajućeg čelika sa zaštitnim štitom od iskre.
  • Težina: 83.5 kg
  • Visina: 118 cm
  • Širina: 55 cm bez bočnog stola, 120 cm sa bočnim policama
  • Promjer rešetke: 47 cm
  • Površina za roštiljanje: 1730 cm2

Kamado Midi serija je idealna za vrt. To je ozbiljan roštilj kojeg nećete htjeti ugasiti jer može zamijeniti gotovo cijelu kuhinju

Što dodatno dobijam u Max setu besplatno?

Uz roštilj besplatno dobivate slijedeću dodatnu opremu:

Što je Kamado roštilj?

Kamado roštilji su roštilji napravljeni od posebne keramike s tehnologijom kontroliranja topline.

To znači da se za razliku od klasičnog roštilja jačinom temperature i vatre može upravljati odnosno da se može regulirati temperatura.

Pizze na Kamado roštilju pečemo na temperaturama oko 350 stupnjeva - idealna zabava za najmlađe u obitelji
Pizze na Kamado roštilju pečemo na temperaturama oko 350 stupnjeva – idealna zabava za najmlađe u obitelji

Dodatno, budući da roštilj ima poklopac temperature pečenja unutar samog roštilja idu do 400 stupnjeva celzijusa, a na samoj podlozi se temperatura može popeti do gotovo 700

Tim pristupom Kamado roštilj ima nevjerovatne mogućnosti pa je uz klasičan roštilj na koji smo navikli on ujedno i BBQ Američki roštilj, roštilj na otvorenoj vatri, krušna i pizza peć.

Tu mogućnosti ne staju jer ima mogućnost pečenja, ali i kuhanja na polako (peka odnosno dutch oven), te dimljenja (smoker).

Kamado Madness Midi 21″ – idealan za vrt

Kamado Midi serija je idealna za vrt. To je ozbiljan roštilj kojeg nećete htjeti ugasiti jer može zamijeniti gotovo cijelu kuhinju

Budući da dolazi sa zaštitnom kabanicom slobodno ga možete staviti na pripremljeno postolje u vrtu i roštiljati tijekom cijele godine i zimi i ljeti

Na njemu možete ispeći u jednoj turi  dvije manje purice, 18 burgera, 8 cijelih piceka (okomito), 10 odrezaka (steakova) ili 10 rebaraca (okomito)

Kada ga kupiti
– Kada imam prostor za veći roštilj
– Ozbiljno roštiljam i želim sve koristiti funkcije
– Želim prijenosni roštilj, smoker, pizza i krušnu peć, te indirektno i direktno pečenje

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*