Danilo Dučak najbolji je hrvatski slikar hrane! Proslikao je kuhinjskim namirnicama. Sve svoje talente i likovnjačka znanja do sada je uvijek koristio ne bi li likovnim sredstvima dočarao hranu i službeni je ambasador originalnih Kamado roštilja. Pročitajte i pogledajte galeriju
Kamado Akademija
Gravče tavče na roštilju
Gravče tavče je tradicionalno makedonsko jelo, a kuha se u malim glinenim posudama. Smatra se da je najbolji kada se koristi grah Tetovac
Teletina ispod peke na Kamado roštilju
Kamado roštilj zbog svojstava topline i dobrog protoka zrada radi i kao peka ili dutch oven. Slijedite naš recept i naučite kako se priprema teletina ispod peke na roštilju
Praktični vodič za pripremu hrane na Kamado roštilju
Donosimo praktični vodič za pripremu hrane na kamado roštilju – temperature, načini pečenja, kuhanja, prženja, dimljenja te funkcije krušne i pizza peći
Subota je dobar dan…za ćevape i pljeskavice
Recepata za ćevape i pljeskavice je bezbroj i predmet su velikih rasprava. Isprobajte naš provjereni recept. Ne zaboravite prepeći lepinju!
Pizza tijesto – temeljni recept
Savršena pizza s roštilja nije nikakav problem na Kamadu – zagrijte ga na 360 stupnjeva, napravite pizza tijesto.. – ma zapravo pogledajte recept i video
5 savjeta za odlične pizze s roštilja
Kamado roštilji se mogu zagrijati na temperature do gotovo 400 stupnjeva pa su odlični za pečenje pizze i kruha. Pročitajte naše savjete za baš uvijek dobru pizzu
10 ključnih savjeta za roštiljanje velikog Anthonyja Bourdaina
Veliki Anthony Bourdain zapisao je 10 ključnih pravila i savjeta za dobro roštiljanje – kako začiniti meso, temperatura pečenja i kako dobiti lijepu koricu
Na roštilju zna se, ćevapi i kobase? Ne ako pitate žene grill majstorice!
Stereotip da je roštilj i roštiljanje rezervirano samo za muškarce s pravom odumire. Žene, kao prave grill majstorice, nerijetko uspješnije roštiljati pokazuju svjetska istraživanja i trendovi