Pulled pork, BBQ za sladokusce!
Recepti
Teleći gulaš u Kamado Madness roštilju
Gulaš je vrsta guste juhe koja se može pripremati s raznim vrstama mesa. Sadrži niz sastojaka, između ostalog krumpir, luk, rajčicu, češnjak, papar, ljutu papriku i slično. Kuha se nekoliko sati
Kamado je stroj za dimljenje mesa
Dimljenje je jedan od najukusnijih i najstarijih načina kuhanja mesa, a Kamado roštilji su optimalni da zakoračite u svijet dima
Rib-eye odrezak s roštilja
Donosimo vam recept kako pripremiti rib-eye, t-bone i drugo meso na roštilju. Pripazite na temperaturu i vrijeme pečenja
Pečeno pile na Kamado Madness roštilju
Pečeno pile s Kamado roštilja je prava poslastica jer se peče u kontroliranim uvjetima temperature, ali i dobiva “šmek” dima.
5 najvažnijih istina o marinadama za roštilj
Svi pričaju o marinadama, pacevima, tajnim začinima. Donosimo vam stvarne provjerene činjenice što djeluje na meso i na koji način
Gravče tavče na roštilju
Gravče tavče je tradicionalno makedonsko jelo, a kuha se u malim glinenim posudama. Smatra se da je najbolji kada se koristi grah Tetovac
Teletina ispod peke na Kamado roštilju
Kamado roštilj zbog svojstava topline i dobrog protoka zrada radi i kao peka ili dutch oven. Slijedite naš recept i naučite kako se priprema teletina ispod peke na roštilju
Praktični vodič za pripremu hrane na Kamado roštilju
Donosimo praktični vodič za pripremu hrane na kamado roštilju – temperature, načini pečenja, kuhanja, prženja, dimljenja te funkcije krušne i pizza peći
Subota je dobar dan…za ćevape i pljeskavice
Recepata za ćevape i pljeskavice je bezbroj i predmet su velikih rasprava. Isprobajte naš provjereni recept. Ne zaboravite prepeći lepinju!